Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  


Szolgáltatások


videoclips.hu

MagyarEnglish


 


Mit kínálunk a zenészeknek?

 

Videoklipek

Az ötleteléstõl a forgatáson át az utómunkáig mindenben számíthatsz ránk. Minél rugalmasabb vagy, minél jobban körülhatárolhatóak az igényeid és minél "pörgõsebben" kivitelezhetõ a projekt, annál kedvezõbb költségvetésre számíthatsz..

  Megnézem a videoklip lehetõségeket  

 

Koncertfilmek

Feltörekvõ zenekar vagytok, és elsõ nagyobb fellépésedre készültök? Végre nem csak a gitárkombók zúznak, hanem rendes keverésetek, több ezer Watt kimenõtök lesz? A 4 PAR lámpa helyett teljes fényhíd, intelligenslámpák fognak körülöttetek villódzni? Állat lesz a látvány? Ezt bizony meg kell örökíteni!

Befutott mûvész vagy, de a stílusod nem fér bele a "mainstream" popkavalkádba? Mégis szeretnéd megajándékozni igényes közönségedet a következõ koncertedrõl készült filmmel, különlegességekkel megfûszerezve? Mi ebben is járatosak vagyunk, gyõzõdj meg róla és bízd ránk az esemény rögzítését.

  Megnézem a koncertfilm ajánlatokat  

 

Kikkel dolgoztunk?

Arról, hogy hányféle zenei nyelven beszélünk, árulkodjon néhány név partyzenekaroktól jazz elõadón át világsztárokig, akikkel volt szerencsénk együtt dolgozni az elmúlt közel egy évtizedben*: Kozso és az Ámokfutók, Micheller Myrtill és Pintér Tibor, Haddaway, Boney M, Alcazar, Saragossa Band, Samantha Fox, Mr President, Bagdi Bella, Simple partyzenekar, Bad Boys Blue, Harap zenekar, Londonbeat, Andreas, Black Magic Band, The Weather Girls, Három Nõvér, Tokio Ukulele.

* A videoclips.hu, mint önálló projekt 2010-ben indult, a korábbi közel egy évtized alatt a zenés videók és koncertfilmek világában szerzett tapasztalatainkra alapozva.

 

 

Ha úgy érzed...

...kinõttetek már abból, hogy a haverokkal és zsebkamerákkal bohóckodjatok videoklipforgatás vagy koncertfilm címén
...nem akartok túlzásokba esni, nincs szükségetek arra, hogy Avatar vagy Jabba, a Hutt legyen belõtek a klipen
...elegetek van a körülötted repkedõ súlyos százezrekbõl és milliókból egyetlen klip vagy koncertfilm kapcsán

...akkor "mi vagyunk a Te embered"!


 

Nem akarsz lemaradni az akciókról, kedvezményes lehetõségekrõl?

Iratkozz fel a hírlevelünkre most! Ez egy félperces mûvelet, ráadásul Ingyenes és fájdalommentes. A videoclips.hu csapata ugyanis teljesen kiszámíthatatlan idõpontokban teljesen vad akciókkal és lehetõségekkel állhat elõ. Ezekrõl pedig jobb idõben tudni, mint utólag.

  Jelentkezés zenekarok számára  

 

Producerek figyelmébe

Több zenekart vagy elõadót menedzselgetsz? Szeretsz kölcsönösen elõnyös üzleteket kötni?

  Kapcsolatfelvétel producerek számára  

 

Operatõrök, vágók figyelmébe

Neked is beindítja a fantáziádat a zene? Szívesen alkotsz együtt zenészekkel? Nyitott vagy a különbözõ stílusokra? Vannak ötleteid, amiket nem akarsz elkótyavetyélni? Könnyen szót értesz másokkal? Elsõsorban alkotni szeretnél, és csak azután törõdsz a pénztárcáddal? Ez esetben nem kizárt, hogy dolgozhatunk együtt a jövõben.

  Jelentkezés stábtagnak   

 

 
 

Amit az árakról és promóciókról tudni kell

A videoclips.hu oldalon közzétett árak, akciók és engedmények a közzététel idején érvényes feltételek alapján vehetõk igénybe. Az oldal üzemeltetõje jogosult árain, promóciós feltételein változtatni, aktuális promóciókat elõzetes értesítés nélkül felfüggeszteni, új promóciókat meghirdetni. Mindezen árak és promóciók a piaci körülmények és a videoclips.hu üzemeltetõjének döntései alapján kerülnek meghirdetésre. A fentiekben megnevezett feltételek változása miatt felmerült károkért, elmaradt anyagi haszonért a videoclips.hu részérõl bárminemû kártérítési kötelezettség kizárt.

 
 
 
    Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  
© 2017 Soso Multimedia. Minden jog fenntartva.      Felhasználási feltételek