Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  


Rólunk


videoclips.hu

MagyarEnglish


 


Mit érdemes tudnod a videoclips.hu csapatáról?

 

Értjük a zenét

Megszállottjai vagyunk a zenei produkcióknak. Nagyra értékeljük, ha kiforrott minõségi, vagy épp feltörekvõ zenei produkciókat erõsíthetünk képi ötleteinkkel, legyen szó a bemutatkozó videoklip elkészítésérõl vagy épp egy koncertfelvételrõl.

Arról, hogy hányféle zenei nyelven beszélünk, árulkodjon néhány név partyzenekaroktól jazz elõadón át világsztárokig, akikkel volt szerencsénk együtt dolgozni vagy fellépéseiket megörökíteni az elmúlt évtizedben (a teljesség igénye nélkül): Scooter, La Bouche, Szikora Róbert és az R-GO, Haddaway, Charlie, Boney M, Micheller Myrtill és Pintér Tibor, Majka, Alcazar, Muri Enikő, Dolly Roll, DJ Sash!, Saragossa Band, Kozso és az Ámokfutók, Respect, Samantha Fox, Kökény Attila, Mr President, Bagdi Bella, Nagy Feró, Simple partyzenekar, Bad Boys Blue, Harap zenekar, Londonbeat, Andreas, Black Magic Band, The Weather Girls, Tufa, Három Nõvér, Tokio Ukulele.

 

Mi is kezdtük valahogy

Tudjuk, hogy az elsõ lépés nehéz. Ismertté válni ma szinte kizárólag jól sikerült videoklipekkel, stílusos megjelenéssel lehetséges. Ez bizony költséges móka. Mi abban igyekszünk segíteni, hogy ezeket a költségeket elfogadható mértékûre csökkentsük.

 

Arcok vagyunk

Méghozzá jóféle harmincas (hoppá... most már néhányan korai negyvenes...) arcok. Ez nem kor! Mi még nem savanyodtunk bele az alkotásba és még el tudjuk viselni a decibelleket, zúzásokat, vagy épp értékeljük a legapróbb jazz frizírt is, nyitottabbak vagyunk az elvontabb, érettebb mondandóra is... szóval meg lehet találni velünk a "hangnemet". Aztán meg már láttunk, forgattunk, éltünk át eleget ahhoz, hogy ne nézzünk riadtan a tally lámpára:" jé, ez miért gyulladt ki"?

 

Mainstream csiribiri

Mind technikailag, mind "fejben" készen állunk rá, hogy "tömegigényeket" kiszolgáló, "mainstream csiribiri" klipek elkészítésében legyünk partnereid. De jó tudnod, hogy - zenei érdeklődésünknek hála - akkor is remekül érezzük magunkat, amikor a "mainstream"-tõl eltérõ stílusú zenekarok, elõadók társaságában alkothatunk minõségi videoklipeket, rögzíthetjük koncertjeiket.

 

A viszontlátásra!

A zenei televíziók nem mindig érdekeltek abban, hogy eltérjenek a tömegigények kiszolgálásától (amit egyébként õk gerjesztenek...) ezért nem is vállaljuk, hogy a forgatott klipeket bármely zenei televízióba "benyomjuk". Természetesen akár VIVA, akár MTV specifikációnak megfelelő fájllal ki tudunk elégíteni Benneteket, és azt saját kapcsolataitok révén el tudjátok juttatni a szerkesztőkhöz.

Akarsz 2 nap alatt 10.000+ megtekintést, méghozzá mérhetően? Használd a XXI. század technikáját és tedd hozzá saját promóciódat. Szerintünk manapság többre megy az ember erõs internetes jelenléttel, szóval a klipek felkerülnek a saját oldalunkon kívül a YouTube-ra. Meg aztán bárhová feltehetitek, ahová csak szeretnétek.

 

Jut eszembe

Nincs még kialakult internetes megjelenésetek? Csapatunk készen áll rá, hogy domain név igénylésben, internetes arculattervben, webdesign-ban is segítségetekre legyen. Csak szóljatok, itt minden feladat, igény egyedi, szóval beszéljünk róla.

 

Ha úgy érzed...

...kinõttetek már abból, hogy a haverokkal egy zsebkamerával bohóckodjatok videoklipforgatás címén
...nem akartok túlzásokba esni, nincs szükségetek arra, hogy Avatar vagy Jabba, a Hutt legyen belõtek a klipen
...elegetek van a körülötted repkedõ súlyos százezrekbõl és milliókból egyetlen klip kapcsán

...akkor "mi vagyunk a Te embered"!


 

Nem akarsz lemaradni az akciókról, kedvezményes lehetõségekrõl?

Iratkozz fel a hírlevelünkre most! Ez egy félperces mûvelet, ráadásul Ingyenes és fájdalommentes. A videoclips.hu csapata ugyanis teljesen kiszámíthatatlan idõpontokban teljesen vad akciókkal és lehetõségekkel állhat elõ. Ezekrõl pedig jobb idõben tudni, mint utólag.

  Jelentkezés zenekarok számára  

 

Producerek figyelmébe

Több zenekart vagy elõadót menedzselgetsz? Szeretsz kölcsönösen elõnyös üzleteket kötni?

  Kapcsolatfelvétel producerek számára  

 

Operatõrök, vágók figyelmébe

Neked is beindítja a fantáziádat a zene? Szívesen alkotsz együtt zenészekkel? Nyitott vagy a különbözõ stílusokra? Vannak ötleteid, amiket nem akarsz elkótyavetyélni? Könnyen szót értesz másokkal? Elsõsorban alkotni szeretnél, és csak azután törõdsz a pénztárcáddal? Ez esetben nem kizárt, hogy dolgozhatunk együtt a jövõben.

  Jelentkezés stábtagnak   

 

 

 
 

Amit az árakról és promóciókról tudni kell

A videoclips.hu oldalon közzétett árak, akciók és engedmények a közzététel idején érvényes feltételek alapján vehetõk igénybe. Az oldal üzemeltetõje jogosult árain, promóciós feltételein változtatni, aktuális promóciókat elõzetes értesítés nélkül felfüggeszteni, új promóciókat meghirdetni. Mindezen árak és promóciók a piaci körülmények és a videoclips.hu üzemeltetõjének döntései alapján kerülnek meghirdetésre. A fentiekben megnevezett feltételek változása miatt felmerült károkért, elmaradt anyagi haszonért a videoclips.hu részérõl bárminemû kártérítési kötelezettség kizárt.

 
 
 
    Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  
© 2017 Soso Multimedia. Minden jog fenntartva.      Felhasználási feltételek