Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  


Backstage Pass akciós kupon igénylés


videoclips.hu

MagyarEnglishSzeretnél ütős videoklipet készíteni saját zenekarod számára?

 

Szívesen alkotnál olyanokkal, akik értik a zenét?

Jó lenne, ha büszkén mutogathatnád klipjeidet az interneten?

Nem akarsz súlyos százezreket fizetni az első videótokért?

 

 


Itt a lehetőség! Tudj meg többet arról, kikkel és hogyan lehetséges mindez!

Kérd hozzáférésedet most a videoclips.hu kedvezményes áraihoz!"Intro" BACKSTAGE PASSMinden, online feliratkozó zenekar és előadóművész számára egy ingyenes BACKSTAGE PASS-t kínálunk. A kedvezményt kizárólag azon zenekarok és előadóművészek vehetik igénybe, akik korábban a médiában önálló vagy zenekari videoklippel nem jelentkeztek (beleértve a hagyományos és internetes médiát).

A BACKSTAGE PASS nem más, mint egy 30.000 Ft-os kedvezménykupon. Ezt a 30.000 Ft-ot bármely, a videoclips.hu oldalon meghirdetett szolgáltatásra be lehet váltani a regisztrációtól számított 30 napon belül.

 

Powered byEMF Free Form Builder

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: NAIH-94021/2016.

 

 A feliratkozással és annak megerõsítésével elfogadod, hogy a videoclips.hu hírlevelét az általad megadott elektronikus postafiókba eljuttassuk számodra. Errõl a szolgáltatásról a késõbbiekben bármikor le tudsz iratkozni a hírlevelek segítségével.

   Kapcsolatfelvétel producerek számára      Jelentkezés stábtagnak   

 
 

Amit az árakról és promóciókról tudni kell

A videoclips.hu oldalon közzétett árak, akciók és engedmények a közzététel idején érvényes feltételek alapján vehetõk igénybe. Az oldal üzemeltetõje jogosult árain, promóciós feltételein változtatni, aktuális promóciókat elõzetes értesítés nélkül felfüggeszteni, új promóciókat meghirdetni. Mindezen árak és promóciók a piaci körülmények és a videoclips.hu üzemeltetõjének döntései alapján kerülnek meghirdetésre. A fentiekben megnevezett feltételek változása miatt felmerült károkért, elmaradt anyagi haszonért a videoclips.hu részérõl bárminemû kártérítési kötelezettség kizárt.

 
 
 
    Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  
© 2017 Soso Multimedia. Minden jog fenntartva.      Felhasználási feltételek