Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  


Aktuális akció


videoclips.hu

MagyarEnglish


 


Aktuális akció a videoclips.hu csapatától

 

  BACKSTAGE PASS igénylés ZENEKAROK számára  

 

"Intro" 30.000 Ft-os kedvezménykupon

 

Közel egy évtizede dolgozunk már a szakmában. A zenekarok, zenészek, mûvészek igényeit és korlátozott lehetõségeit felismerve hoztuk létre a videoclips.hu oldalt. Most, nyitó akciónkban további lehetőséget adunk rá, hogy klipforgatási költségeidet a lehető legalacsonyabb szinten tartsd.

Minden, online feliratkozó zenekar és előadóművész számára egy ingyenes BACKSTAGE PASS-t kínálunk. A kedvezményt kizárólag azon zenekarok és előadóművészek vehetik igénybe, akik korábban a médiában önálló vagy zenekari videoklippel nem jelentkeztek (beleértve a hagyományos és internetes médiát).

A BACKSTAGE PASS nem más, mint egy 30.000 Ft-os kedvezménykupon. Ezt a 30.000 Ft-ot bármely, a videoclips.hu oldalon meghirdetett szolgáltatásra be lehet váltani a regisztrációtól számított 30 napon belül.

  BACKSTAGE PASS igénylés ZENEKAROK számára  

 

 

 

Producerek figyelmébe

Több zenekart vagy elõadót menedzselgetsz? Szeretsz kölcsönösen elõnyös üzleteket kötni?

  Kapcsolatfelvétel producerek számára  

 

Operatõrök, vágók figyelmébe

Neked is beindítja a fantáziádat a zene? Szívesen alkotsz együtt zenészekkel? Nyitott vagy a különbözõ stílusokra? Vannak ötleteid, amiket nem akarsz elkótyavetyélni? Könnyen szót értesz másokkal? Elsõsorban alkotni szeretnél, és csak azután törõdsz a pénztárcáddal? Ez esetben nem kizárt, hogy dolgozhatunk együtt a jövõben.

  Jelentkezés stábtagnak   

 

 
 

Amit az árakról és promóciókról tudni kell

A videoclips.hu oldalon közzétett árak, akciók és engedmények a közzététel idején érvényes feltételek alapján vehetõk igénybe. Az oldal üzemeltetõje jogosult árain, promóciós feltételein változtatni, aktuális promóciókat elõzetes értesítés nélkül felfüggeszteni, új promóciókat meghirdetni. Mindezen árak és promóciók a piaci körülmények és a videoclips.hu üzemeltetõjének döntései alapján kerülnek meghirdetésre. A fentiekben megnevezett feltételek változása miatt felmerült károkért, elmaradt anyagi haszonért a videoclips.hu részérõl bárminemû kártérítési kötelezettség kizárt.

 
 
 
    Szolgáltatások         Akció          Kik vagyunk mi?  
© 2017 Soso Multimedia. Minden jog fenntartva.      Felhasználási feltételek